Primarul Oraviței, anchetat 3 ani pentru corupție!

ursu dumitru primar oravita

Dumitru Ursu a dat cu subsemnatul procurorilor care l-au anchetat pentru coruperea alegătorilor!

Banii cheltuiți cu echipa de fotbal a Oraviței și cu petrecerea organizată de 1 Iunie pentru copiii orașului l-au trimis pe primarul Ursu în fața organelor de cercetare penală. Una dintre acuzații, foarte gravă! Coruperea alegătorilor!

„În mandatul trecut, am fost anchetat timp de 3 ani pentru că am ajutat echipa de fotbal. Am dat mâncare copiilor care ne-au reprezentat în alte localități. Mi se pare absolut corect, o indemnizație de efort, să dau de mâncare copiilor care merg și joacă pentru orașul nostru. Am pus și niște hidrobiciclete pe lac și am făcut acolo Ziua Copilului, ca în fiecare an de 1 iunie. Pe 9 au fost alegerile! Pentru aceste lucruri am fost anchetat timp de 3 ani! Mi-au pus sechestru pe bunuri, au vrut să mă aresteze pentru nimic!”, a dezvăluit Dumitru Ursu.

gif card de energie dacus 1000x100

Edilul-șef al Oraviței spune că, la un moment dat, a reușit să convingă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să preia toate dosarele sale. Și, la scurt timp, a primit clasare în fiecare dintre ele, pe motiv că faptele nu sunt penale.

„M-au declarat nevinovat, dar eu timp de 3 ani am mers săptămânal la Parchet. Au spus că faptele nu sunt penale oameni cu expertiză, dar de 3 ani mergeam săptămânal la audieri. Chiar de Sfântul Ilie, când sunt zilele orașului, am fost chemat la audieri ca să-mi arate mie că alții conduc cum vor ei. M-au anchetat pentru coruperea alegătorilor! Imaginați-vă prin ce am trecut eu cu familia mea, oamenii de lângă mine!”, a spus Ursu la Express Live.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/