Primarul Nelu Popa nu glumeşte: Deranjul creat acum de lucrările edilitare „este pistol cu apă pe lângă ce va urma!”

Lucrările de plombare a drumurilor din Reşiţa creează, evident, un disconfort şoferilor. Primarul Nelu Popa a fost întrebat de ce se efectuează aceste lucrări ziua, şi nu noaptea, când circulaţia autovehiculelor este aproape inexistentă.

„Sunt mai multe considerente de ordin tehnic. Este dovedit statistic că munca făcută pe schimb de noapte nu are calitatea unei munci făcute ziua, o spun din experienţă. Am lucrat 25 de ani în firma mea privată, iar schimbul de noapte a făcut cele mai mari erori. Totodată, temperaturile scad pe timpul nopţii şi compromit calitatea asfaltului”, a răspuns Nelu Popa la întrebarea adresată de Express de Banat.

Mai mult decât atât, primarul Reşiţei precizează că deranjul din prezent este nimic pe lângă ce ne aşteaptă în viitorul apropiat. „Mai este un disconfort fonic, pentru că atunci când se face gălăgie mă trezesc cu reclamaţii de la locatarii din zona respectivă. Până la urmă, acest incovenient nu cred că a fost o dramă. Eu cred ca ar fi bine ca reşiţenii să vadă cum ar fi să locuiască într-un oraş în care se lucrează bine, pentru că trebuie să se obişnuiască cu asta: în următorii 3 ani, ceea ce au văzut acum este pistol cu apă pe lângă ce va urma în momentul în care vom reabilita 7 licee, 5 şcoli, 5 grădiniţe. Toate aceste lucrări din oraş vor crea un disconfort major“, ne-a mai declarat primarul Nelu Popa.