Primarul Nelu Popa îi dă pe mână viceprimarului PSD şcolile şi liceele din Reşiţa!

Nelu Popa lasă de înţeles că în Primăria Reșița nu se va freca menta, nici măcar de către viceprimarul pesedist Gabriel Duruţ.

Întrebat despre relația cu noul viceprimar, primarul Nelu Popa a fost categoric, explicând că numirea social-democratului Gabriel Duruţ nu a fost o glumă și că el va face echipă cu noul viceprimar.

„Viceprimarul Gabi Duruț m-a anunțat că în cursul săptămânii viitoare începe lucrul – are 30 de zile la dispoziție! – și vreau să fie clar: nu o să-l las să ascută creioane, nu o să îi dau eu știu ce mică secție pe nu știu unde să se ocupe de ea, așa cum se mai obișnuiește în alte părți, ca să nu îl creștem sau ca să nu ajungă mare. Propunerea mea fermă pentru viceprimarul Duruț a fost să îi predau acea direcție pe care am înființat-o acum, pentru învățământ, sport, cultură și turism, cu alte cuvinte învățământul din oraș cu cele 6 licee teoretice plus tehnologice, toate școlile și grădinițele, mai cu seamă că acum scriem proiectul de finanțare pentru eficiență energetică pe 6 școli și am nevoie mare de sprijin”, a explicat edilul.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Gabriel Duruț a fost ales viceprimar în ultima ședință ordinară a Consiliului Local, după ce viceprimarul Vasile Paul a demisionat din această funcție.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/