Primarul Nelu Popa face un nou regulament de taximetrie. Împreună cu taximetriştii!

Reprezentanţii taximetriştilor din Reşiţa s-au întâlnit ieri cu primarul municipiului, Nelu Popa, care a discutat cu aceştia, printre altele, despre noul regulament de organizare a serviciului de transport în regim de taxi.

„Astăzi (ieri, n.r.) am avut o primă discuție cu reprezentanții taximetriștilor din Reșița. Motivul a fost unul foarte important pentru toți cetățenii orașului: schimbarea regulamentului de organizare a serviciului de transport în regim de taxi“, a anunţat aseară primarul Nelu Popa.

Edilul-şef al municipiului Reşiţa a mai precizat că a „profitat de ocazie să le prezint strategia prin care îmi doresc să dezvolt transportul public. Mă bucur că sunt și ei deschiși la inovație și că ne dorim ca împreună să modernizăm și acest segment al transportului public, de aceea le-am propus ca în noul regulament să apară facilități pentru cei care își asumă investiții în automobile electrice sau hibride“.

„Discuțiile rămân deschise, primul pas către o colaborare pe termen lung sunt convins că l-am făcut prin această întâlnire“ – Nelu Popa, primarul municipiului Reşiţa