Primarul Nebunu semnează pentru eficientizarea energetică a școlii din Ciudanovița

primar dorian constantin nebunu

Aproximativ două milioane de lei sunt alocați Primăriei Ciudanovița pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a școlii gimnaziale din comună.

Cu finanțare europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență, școala gimnazială din Ciudanovița Colonie va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, după ce zilele trecute primarul Dorian Constantin Nebunu a semnat la București contractul cu Ministerul Dezvoltării pentru implementarea acestei investiții.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a unității școlare, administrației locale i-a fost alocată suma de 1,9 milioane de lei. Lucrările propriu-zise ar putea demara în toamnă, spune primarul din Ciudanovița: „Am semnat la București contractul pentru școala din Ciudanovița Colonie. Pe lângă lucrările la fațadă, se va mai schimba și tâmplăria și, dacă ne vor ajunge banii, vom monta și câteva panouri solare. La școală am mai făcut, de-a lungul ultimilor ani, reparații prin Compania Națională de Investiții, am schimbat acoperișul și reabilitat două săli de clasă, dar acum, prin acest proiect, se vor face lucrări mai ample. Sperăm ca până în toamnă să avem scoasă lucrarea la licitație și desemnat și un câștigător, pentru a ne și putea apuca de treabă”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/