Primarul Miclău a semnat contracte de peste 6,4 milioane de lei pentru Herculane

miclau cristian

Noi contracte de finanțare au fost semnate pe Programul Național de Redresare și Reziliență de către administrația locală din Băile Herculane. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Miclău.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat 70 de noi contracte de finanțare pe Componenta 10 – Fondul local, din Planul Național de Redresare și Reziliență. Contractele, în valoare totală de 104.825.268,77 de lei, au fost încheiate între 63 de unități administrativ-teritoriale din țară și Ministerul Dezvoltării.

Contractele vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de stații de autobuz inteligente și de mobilier urban inteligent, implementarea unor sisteme inteligente de management local pentru îmbunătățirea serviciilor publice, realizarea unor baze de date GIS, realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video și digitalizarea serviciilor la nivelul localităților, precum și reabilitarea moderată a unor clădiri publice pentru îmbunătățirea serviciilor publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Printre administrațiile locale care au semnat contracte de finanțare cu Ministerul Dezvoltării se numără și cea din Băile Herculane pentru proiectele: „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS, alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)”, în valoare de 1.171.602,60 de lei, „Amenajare pista de bicicleta în orașul Băile Herculane”, în valoare de 2.079.594,60 de lei și „Amenajare pistă de bicicletă pe ruta Băile Herculane – Mehadia”, în valoare de 3.222.907,15 de lei.

„Munca și eforturile colegilor mei, precum și aprobarea acestor proiecte de către Consiliul Local Băile Herculane, alături de încrederea și susținerea cetățenilor, sunt calea către succes și performanță.”,  transmite primarul Cristian Miclău.

publicitate si promovare online banner maxagro