Primarul Mălăiescu caută constructor pentru Gura Jgheabului!

Aproximativ un milion de lei au fost alocați de conducerea Primăriei Oțelu Roșu pentru lucrările de modernizare a drumului de acces către zonă de agrement de pe malul Bistrei. Costul investiției este suportat din bugetul local.

Primăria Oțelu Roșu caută constructor pentru asfaltarea drumului de acces către Gura Jgheabului, investiție pe care administrația locală o dorește finalizată până la începutul sezonului estival. Caietul de sarcini a fost finalizat, astfel că s-a trecut la următoarea etapă: scoaterea la licitație a lucrărilor estimate la o valoare de 832.495,80 de lei. Pe lângă modernizarea drumului, reprezentanții administrației locale vorbesc și despre amenajarea unui număr de 10 – 12 locuri de parcare în zonă.

Și tot pentru Gura Jgheabului, primarul Luca Mălăiescu are în vedere modernizarea ștrandului pentru copii, pentru care au fost alocați alți 250.000 de lei. Bazinul mic va fi îmbrăcat în liner, va avea instalație de tratare a apei și una de încălzire, având posibilitatea ca temperatura apei să ajungă până la 30 de grade Celsius.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)