Primarul Fritz: Să facem din Timișoara magnet pentru turiștii europeni

infocentru6
casinoherculane by sungarden

Cu scopul de a atrage cât mai mulți turiști în Timișoara, primăria a lansat un program intitulat „Parteneri de ospitalitate”, în care sunt invitate să se înscrie firmele din industria Horeca.

Asociația de Promovare a Timișoarei anunță că a avut o întâlnire cu hotelierii din oraș, recent, în care a fost prezentat un program inedit. Acesta se numește „Parteneri de ospitalitate”, prin care se încurajează promovarea Timișoarei de către industria Horeca. Cei care devin parteneri de ospitalitate ai Timișoarei beneficiază, la rândul lor, de promovare pe canalele de comunicare ale orașului.

Timișoara a trăit mulți ani din inițiative private de turism. Asta începem să schimbăm. Există o interdependență între noi. Fiecare din noi are o parte de contribuție și suntem legați între noi: poți să ai servicii impecabile de turism dacă orașul nu are ce să ofere și invers. E important să ne susținem reciproc și să facem din Timișoara, magnet pentru turiștii europeni. Pentru mine turismul este în top 5 priorități pentru următorii ani ca sursă de dezvoltare a orașului”, le-a spus primarul Dominic Fritz hotelierilor.

La întâlnire au participat primarul Dominic Fritz, care este președintele Asociației de Promovare a Timișoarei, Corina Macri, președinta Organizației Patronale Horetim, membru fondator al APT, Ovidiu Megan, director Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, și echipa APT împreună cu directorul Simion Giurcă.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Tot în cadrul întâlnirii, reprezentanții asociației au prezentat și oportunități de colaborare între industria de ospitalitate și oraș, dar și inițiativele la care lucrează Asociația de Promovare. Una din acestea este și Timișoara Award for European Values, premiul orașului înființat în primăvară ca instrument de promovare internațională a Timișoarei.

Mult din munca de până acum la Timisoara Award for European Values nu a fost vizibilă. Împreună cu ceilalți membri ai juriului am parcurs multe din etapele premiului. În această vară, vom anunța numele laureatului ediției inaugurale, o personalitate de anvergură europeană care va veni la Timișoara pentru ceremonia de înmânare a premiului. Va fi o oportunitate de promovare externă a Timișoarei similară cu evenimentul de deschidere al Capitalei Culturale”, a subliniat Dominic Fritz.

Cei care doresc să devină parteneri de ospitalitate ai Timișoarei sau doresc să se implice în inițiativele Asociației sunt invitați să se adreseze Asociației de Promovare a Timișoarei, situată pe str. Vasile Alecsandri nr. 1, telefon 0748 889 925.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/