Primarul Fritz: „Performanța în administrație nu înseamnă că semnezi niște hârtii”

20221014101133 9v1a0988 01

Dominic Fritz a decis să le răspundă celor care-l acuză că nu are niciun proiect, ci doar le-a continuat pe cele începute de fostul primar Robu. „Proiectele sunt ale timișorenilor. Iar performanța în administrație nu înseamnă că semnezi niște hârtii”, a afirmat edilul-șef.

Dominic Fritz a fost acuzat deseori de faptul că nu ar fi inițiat niciun proiect, ci doar le-ar fi continuat pe cele începute în timpul mandatului fostului primar Nicolae Robu. Iată că edilul-șef a ținut să le răspundă celor care-l critică din acest punct de vedere, într-un comentariu lăsat pe Facebook.

Despre veșnica dispută “ale cui” proiecte sunt: sunt ale timișorenilor. Iar performanță în administrație nu înseamnă că semnezi niște hârtii. Înseamnă să construiești și real, pe teren, pentru timișoreni. Asta am făcut, împreună cu echipele reorganizate din primărie, și exact asta arată diferențele uriașe dintre sumele investite înainte și acum”, a afirmat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul Timișoarei susține că în anul 2022 s-au realizat „investiții record” pentru oraș, de peste jumătate de miliard de lei.

Niciodată nu s-au investit atâția bani în școli, spitale, infrastructură, transport public, rețele ca în 2022. Practic, am investit doar anul acesta (n.r. în 2022) 155% comparativ cu cei patru ani din mandatul anterior”, a precizat Dominic Fritz.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/