Primarul Felix Borcean ştie ce se poate face şi ce nu! „Grupul PSD din Consiliul Local se hazardează în propuneri imposibile”

Propunerea PSD de a se accesa un credit pentru o reabilitare istorică și din temelii a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș este una hazardată, spune primarul Felix Borcean. Prioritare la creditare sunt alte investiţii edilitare, cum ar fi extinderea reţelei de gaz.

„Ar fi nevoie de câteva milioane de euro pentru modernizarea spitalului din Caransebeș. Noi căutăm pentru acest lucru alte surse în primul rând guvernamentale, cu lobby la nivel înalt prin parlamentarii de Caraș-Severin. A existat o astfel de inițiativă a senatorului Marcel Vela, care din păcate nu s-a concretizat, nu a fost votată decât de puțin sub jumătatea numărului total al parlamentarilor”, spune Felix Borcean.

Acesta nu se așteaptă ca grupul PSD să nu voteze accesarea creditului de către Primăria Caransebeș, de care se vorbește de peste 4 luni de zile, pentru realizarea investițiilor propuse.

1000x200 dacus 02

„Proiectele propuse spre realizare dintr-un credit, pentru că în acest an nu ne permitem buget de investiții, sunt proiecte viabile pentru interesul și spre beneficiul direct al caransebeșenilor, și de aceea mă aștept ca și consilierii PSD să fie de acord cu accesarea acestui credit. Cred că este de interes maxim pentru întreaga comunitate extinderea rețelei de gaz, amenajarea locurilor de joacă în cartiere și reparații la fațada Campusului de la Colegiul Național CD Loga din municipiu. Nu cred că aceste proiecte se vor lovi de refuzul consilierilor PSD”, a mai afirmat primarul Caransebeșului Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro