Primarul din Ocna de Fier, la Ministerul Dezvoltării, pentru dispensarul comunal

Petru Panescu a avut o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării pe tema deblocării proiectului privind modernizarea dispensarului comunal.

Edilul comunei Ocna de Fier, Petru Panescu, a fost prezent la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România (ACoR), la care au participat peste 340 de primari de comune din România și în cadrul căreia au fost discutate o serie de solicitări și probleme cu care se confruntă autoritățile publice locale în implementarea legislației existente și în derularea unor proiecte.  Evenimentul a fost organizat la București, un bun prilej pentru Panescu de a ajunge și la Ministerul Dezvoltării, însoțit de colegul de partid, deputatul liberal Dumitru Rujan.

Am fost să vorbesc pentru dispensarul comunei, pentru că îl am depus de vro patru ani la Compania Națională de Investiții și nu se întâmplă nimic. În fiecare an tot primesc în completare câte ceva, se schimbă legile și tot ni se solicită documente. Aceste problemele s-au ridicat și în cadrul ședinței ACoR, și s-a discutat cu toată lumea, cu premierul, cu președinții de partide, să știm ce se întâmplă pentru că la nivelul CNI au rămas blocate multe proiecte depuse de primării”, a declarat primarul comunei Ocna de Fier.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Panescu mai spune că modernizarea dispensarului reprezintă o prioritate și speră ca veștile mult așteptate de la CNI, cu privire la finanțarea proiectului, să ajungă cât mai curând la el.

La noi dispensarul este indispensabil. Avem și medic de familie care ne vizitează de două ori pe săptămână, vine tocmai de la Văliug, dar avem și un apartament în cadrul dispensarului pe care îl putem pune la dispoziția unui medic care ar dori să se mute la noi în comună. De aceea am făcut toate demersurile pentru ca dispensarul să fie reabilitat și modernizat, împreună cu apartamentul de serviciu. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu toate proiectele care au fost depuse la CNI până în prezent. Sper să primim în curând vești bune”, a conchis Petru Panescu.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/