Primarul din Băuțar așteaptă undă verde din partea Ministerului Dezvoltării!

primar bautar

Două solicitări de finanțare au fost depuse pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” de administrația locală din Băuțar. Cum zarurile au fost deja aruncate, primarul Romeo Silviu Răduță speră ca cel puțin una, dacă nu ambele cereri, să primească undă verde din partea Ministerului Dezvoltării.

Primarii cărășeni spun că este doar o chestiune de zile până când Ministerul Dezvoltării va finaliza lista obiectivelor de investiții finanțate prin „Anghel Saligny” în județul nostru, după ce până în prezent au fost evaluate, potrivit ministerului de resort, peste jumătate dintre județele țării.

În Caraș-Severin nu există unitate administrativ-teritorială care să nu fi depus cel puțin o cerere de finanțare pe acest program național de investiții care asigură serviciile de bază în localități, precum apă și canalizare, rețea de gaze naturale, reabilitare de drumuri și poduri.

Comuna Băuțar, spre exemplu, a solicitat finanțare pentru extinderea rețelei de canalizare și modernizarea mai multor tronsoane de drum. Primarul Romeo Răduță așteaptă un răspuns favorabil din partea Ministerului Dezvoltării.

„Sper ca una dintre investiții să o prindem. Se pare că va fi un proiect pentru fiecare unitate administrativ-teritorială, din câte am înțeles. Noi am fost interesați să cuprindem extindere canalizare în comună și extindere asfaltare drumuri, pentru că avem un proiect în lucru, început de anul trecut, undeva la 18 kilometri, și am depus și această solicitare pe «Anghel Saligny» pentru că ne-au mai rămas câteva străzi care nu au fost cuprinse la vremea respectivă pe proiectul care se află în derulare la acest moment. Din discuțiile avute și cu ceilalți colegi, într-o săptămână – două vom primi și noi, cei din Caraș-Severin, un răspuns cu privire la obiectivele de investiții care vor intra la finanțare.”, ne-a declarat primarul comunei Băuțar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/