Primarii PNL nu migrează în masă la PSD, dar nemulțumiții semnează cu Hurduzeu!

huruzeu silviu presedinte psd cs
untitled design set 970x90 px

Președintele PSD Caraș-Severin a deschis larg ușa partidului pentru mai mulți edili care sunt nemulțumiți de cum merg lucrurile în PNL!

Silviu Hurduzeu a confirmat pentru expressdebanat.ro că PSD va anunța înaintea alegerilor locale din 2024 mai multe transferuri, printre care și primari în funcție aleși sub sigla PNL. Deputatul social-democrat spune că nu e vorba despre o acțiune de racolare a primarilor PNL, ci pur și simplu destui dintre aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de situația din partidul condus de Marcel Vela și, în special, de felul în care înțelege politica Romeo Dunca.

„N-aș vrea să se creeze această așteptare, nu va fi o migrare în masă. Nu, temenii discuțiilor nu sunt așa, haideți să pregătim o plecare masivă de la PNL.  Sunt discuții cu oameni care sunt nemulțumiți.  Și sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în județul Caraș-Severin. Asta este tema discuției pe care o am cu colegii primari de la PNL. Nivelul lor de așteptare și ceea ce s-a întâmplat în cei trei ani de mandat ai domnului Dunca dau naștere la astfel de discuții. Se poate ca la un moment dat unii dintre ei să vină la PSD!”, a precizat Hurduzeu.

Se tot vorbește de ceva vreme că vreo 5 primari PNL și-ar fi dat deja acordul pentru a candida în 2024 din partea PSD, zvonurile fiind alimentate și de prezența unora dintre ei la întâlniri ale social-democraților cărășeni. „E foarte bine că este așa, avem loc suficient pentru toți.  PSD e un partid foarte mare și e loc pentru toată lumea!  Nu doar pentru colegii liberali de care vorbim. Un partid trebuie să aibă porțile deschise. Nu putem să ne limităm că am depășit numărul de locuri.  Și chiar dacă am depășit numărul de locuri pe scaune, fie mai aducem, fie ne mai și ridicăm, mai stăm unii în picioare.  Deci, din punctul ăsta de vedere, e suficient loc pentru toată lumea!”, a comentat liderul PSD Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/