Primarii liberali, nemulțumiți de „firimiturile” primite de la județ

doru cirdei zavoi

Comunele Zăvoi și Turnu Ruieni au primit 50.000 de lei fiecare. Primarul Doru Cîrdei consideră suma ca derizorie iar Cosmin Belci se abține de la comentarii.

Primarul din Zăvoi vorbește despre lipsă de caracter din partea celor care au făcut împărțeala și consideră că bani cuveniți comunei pe care o conduce au fost alocați către localități învecinate. De asemenea i se pare nedrept ca banii să fie luați de la comune care au nevoie spre a fi dați altor localități. „Orice primărie are nevoie de bani. Și noi avem nevoie de bani ținând cont că avem multe proiecte, dintre care unele cu finanțare din bugetul local sau altele pentru care n-am găsit finanțare.  Nu mai are importanță, noi oricum mergem înainte”, a spus Doru Cîrdei (foto) despre suma primită de comuna Zăvoi.

Întrebat despre proiectele pentru care banii erau necesari, primarul enumeră proiectul finanțat din bugetul local de amenajare de trotuare și rigole de-a lungul drumului național 68, dar și cele pentru modernizare străzi în localitățile Zăvoi, Valea Bistrei și 23 August, extinderea canalizării în Voislova, Măgura și Măru, reabilitarea sediului primăriei sau modernizarea străzilor din Poiana Mărului, proiect aflat în stadiu avansat.

„Asta este. Locuitorii vor afla toate astea mai ales că Zăvoiul are un reprezentant în Consiliul Județean, din partea PSD bineînțeles. Mulțumesc pe această cale, pot să ia și acești bani și să-i aloce cum vor”, a mai spus Doru Cîrdei. Întrebat ce va face totuși cu cei 50.000 de lei, a răspuns sec: „Vom vedea…”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La fel de sec a răspuns și primarul din Turnu Ruieni. „Nu am nimic de comentat. Noi ne-am făcut bugetul cu mult înainte de această alocare”, a spus Cosmin Belci.

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/