Primărie închisă! Numărul mare de infectări cu SARS-CoV-2 a blocat activitatea administrației lugojene

Primăria Municipiului Lugoj și-a suspendat în mare parte activitatea cu publicul până în 18 februarie din cauza numărului mare de angajați infectați cu coronavirus. Au rămas disponibile doar trei birouri.

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat cetățenii că până în data de 18 februarie, activitățile cu publicul se vor desfășura doar prin: Biroul Relații cu Publicul; Direcția Impozite și Taxe; respectiv Direcția de Asistență Socială Comunitară (D.A.S.C.). Decizia a fost luată din cauza numărului mare de angajați infectați cu virusul SARS-CoV-2, ceea ce a făcut ca toate celelalte activități cu publicul desfășurate până în prezent la nivelul instituției să fie suspendate.

Rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la o valoare record în municipiul Lugoj, la ultima raportare rata de infectare fiind de 27,67 la mia de locuitori. La nivel de cazuri noi, la Lugoj au fost raportate 129. De la mijlocul lunii ianuarie, la Lugoj a început valul 5 al pandemiei de coronavirus, în care varianta cea mai des întâlnită de virus a fost Omicron.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Această variantă a virusului SARS-CoV-2, deși extrem de contagioasă, nu este la fel de periculoasă precum Delta, însă paturile din cadrul secției ATI Lugoj sunt ocupate în totalitate.

banner 970 x 250