Primăria Tîrnova vrea apartamente pentru specialiștii din învățământ și sănătate

primaria tirnova

Banii pentru o astfel de investiție ar putea veni de la Uniunea Europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Tîrnova, Nicolae Dan Galben, este pus pe fapte mari. După ce a anunțat zilele trecute că, alături de colegii din primărie, lucrează la documentația necesară accesării unui proiect cu fonduri europene pentru amenajarea unui sistem fotovoltaic care să permită administrației locale să obțină mai multă energie gratuită de la soare, reducând astfel costul facturilor la curent, Nicolae Dan Galben vorbește acum despre o inițiativă ce îi are în prim-plan pe medici și profesori.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Intenționăm să construim un imobil cu locuințe destinate profesorilor și personalului medical, iar pentru asta avem nevoie de o finanțare europeană, pe care sperăm să o obținem prin PNRR. Suntem încă la început, purtăm discuții cu consultantul, ne orientăm și vedem ce putem face în final. Vorbim, poate, despre un imobil cu patru apartamente, care, credem noi, ar putea fi de mare ajutor pentru profesorii navetiști și nu numai. Acum că terminăm și dispensarul, 98% din lucrare este gata, am putea aduce și un medic permanent în comună, cel pe care îl avem își desfășoară activitatea la punctul din Reșița. Deci, cred că ar fi o investiție benefică.”, ne-a spus Nicolae Dan Galben.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/