Primăria Timișoara se laudă cu o victorie pentru digitalizarea procedurilor

primaria timisoara

Primăria Timișoara anunță că a înregistrat o victorie importantă în ceea ce privește digitalizarea procedurilor. Mai precis, instituția transmite că trei sferturi din comercianții de mărțișoare au reușit în acest an să-și depună documentele pentru autorizare online.

Gata cu cozile uriașe în fața Primăriei Timișoara formate de comercianții care doresc să vândă mărțișoare pe străzile orașului. Instituția anunță că, în acest an, trei sferturi dintre vânzători au depus cererile de înscriere online.

O victorie pentru digitalizarea procedurilor din primărie: trei sferturi din comercianții de mărțișoare și-au depus documentele pentru autorizare online. Un proces care ar fi durat o zi întreagă s-a finalizat aproape în întregime în doar două ore. Succesul site-ului a fost vizibil în momentul în care chiar persoanele aflate la coadă au început să folosească noua platformă digitală a Primăriei Timișoara pentru a se înregistra, iar apoi și-au validat înregistrarea la ghișeu. Cu alte cuvinte, această procedură poate fi realizată acum fără să fie nevoie să veniți fizic la sediul nostru”, a informat Primăria Timișoara.

celtic transilvania 1000x100px

Reprezentanții instituției se laudă cu faptul că se lucrează constant la îmbunătățirea serviciilor publice care sunt oferite timișorenilor.

Anul acesta am îmbunătățit platforma digitală, am construit un sistem care permite ca o depunere de documente să poată fi continuată pe mai multe device-uri de pe același cont și cu un design modern, ușor de înțeles și de folosit”, a detaliat Primăria Timișoara.