Primăria Timișoara, pas important pentru a realiza baza sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân

o noua baza sportiva la timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara a făcut încă un pas cu scopul de a realiza baza sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân. Mai precis, a fost desemnată o firmă care să proiecteze și să execute lucrările.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că a fost desemnat un câștigător la licitația organizată în vederea găsirii unei firme care să proiecteze și să execute lucrările la viitoarea bază sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân.

Avem firmă câștigătoare pentru baza sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân! A fost încheiată procedura de achiziție pentru construcția bazei sportive situate pe strada Mircea cel Bătrân. S-au prezentat patru ofertanți, a fost desemnată societatea câștigătoare cu care se va încheia contractul cu o singură condiție: dacă în următoarele 7 zile nu va exista o contestație! Multă lume așteaptă trecerea directă la execuția lucrării, așa mi-aș dori și eu! Da, ar fi mai simplu, dar legiuitorul a prevăzut exact etapele care trebuie urmate, iar studiile de fezabilitate și proiectele tehnice nu pot fi ocolite. Adevărul este că și atunci când construim orice pentru noi, avem nevoie de toate aceste documente, doar că, în privat, lucrurile merg mai repede. Știu foarte bine că toți anii scurși fără investiții în infrastructura sportivă au generat dezamăgire și neîncredere. Am trăit și eu o asemenea dezamăgire, dar vă asigur că acum lucrurile se mișcă în direcția bună”, a declarat Cosmin Tabără.

Baza sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân va avea teren de fotbal, patru culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Investiția va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil.

Viceprimarul Timișoarei a mai precizat că un alt proiect important, stadionul „lego”, este în proces de avizare, iar în câteva luni va începe construcția propriu-zisă.