Primăria Timișoara intenționează să cumpere o mie de coșuri stradale de gunoi

Primăria Timișoara va cumpăra o mie de coșuri stradale de gunoi, iar locațiile în care vor fi amplasate au fost stabilite în urma centralizării sesizărilor venite de la cetățeni.

Licitația publică privind cumpărarea coșurilor stradale de gunoi a fost lansată în această săptămână. Potrivit Primăriei Timișoara, în baza viitorului contract, vor fi achiziționate o mie de coșuri de gunoi stradale suspendate, care vor avea o capacitate cuprinsă între 45 și 60 de litri.

De asemenea, coșurile vor fi dotate cu sistem de prindere pe stâlp cu trei coliere cu garnitură de cauciuc, corp fix și sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare cu cheie triunghiulară.

leader board 728 x 90 px

În prealabil, Primăria Timișoara a stabilit locațiile pentru amplasarea celor o mie de noi coșuri de gunoi pe întreg teritoriul orașului, prin centralizarea sesizărilor venite de la cetățeni și pe baza constatărilor din teren ale inspectorilor primăriei.”, a informat Primăria Timișoara.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, iar durata de furnizare este de 15 zile. Valoarea estimată, fără TVA, este de 131.600 lei. Termenul-limită de depunere a ofertelor a fost stabilit pentru data de 12 iulie.