Primăria Timișoara: îngrijirea spațiilor verzi din apropierea școlilor, prioritară

intretinere spatii verzi in timisoara

Având în vedere că a început un nou an școlar, spațiile verzi din zona unităților de învățământ din Timișoara au prioritate la îngrijire, anunță primăria.

Primăria Timișoara se laudă cu faptul că a intensificat programul de îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi din oraș, în această săptămână.

„Activitățile de cosire s-au desfășurat conform cerințelor de sezon, cu frecvența necesară pentru fiecare zonă în parte. Prioritate au școlile, grădinițele, parcurile și bulevardele principale, iar în cursul săptămânii, cosirea ierbii va continua și pe străzile secundare. Echipele partenerilor noștri lucrează cu program prelungit și desfășoară activități pe teren inclusiv în zilele de weekend, când au loc acțiuni specifice de finisare a lucrărilor începute în timpul săptămânii”, a informat instituția.

Potrivit Primăriei Timișoara, activități de cosire a ierbii continuă și în în weekend, după cum urmează: pe străzile: Brașov. Madgearu, Filaret Barbu, Remus, Gh.Doja, A. Demetriade, Daliei, Alea Ripensia, Socrate, Timotei Cipariu, Odobescu, Moților, Treboniu Laurian, Oituz, Russel, Bd. Take Ionescu și Simion Bărnuțiu, Calea Lugojului,  Ion Ionescu de la Brad, Câmpului, Armoniei, Marginii, Ștefan Procopiu, Aurora, Petru Vintilă, Titus Mureșan, Eternității, Dimineții, Splaiul Galați; în parcurile: Uzinei, Frații Constantin, Lidia, Petofi Sandor; în zonele: Amforei, Brândușei, Timiș, Teiului, Labirint, Dropiei, Metro 2, Mangalia, Căpitan Damșescu, Dreptatea, Posada, Baba Novac, Apateu, Căprioarei, Iosif Vulcan, Tigrului, Piața Istria, pe terenurile: str. Ion Ionescu de la Brad, str. Holdelor garaje, str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel; respectiv, scuarurile: Cugir, Lotusului, Edison, Macilor, Arhanghelii Mihail și Gavril.

1000x200 dacus 02

În caz de vreme nefavorabilă, activitățile vor fi reprogramate.

Prin societățile din subordine și firmele contractante, Primăria Municipiului Timișoara se asigură că iarba este cosită în mod regulat. Obiectivul nostru principal este de a menține parcurile, locurile de joacă și zonele verzi într-o stare cât mai bună, pentru a oferi cetățenilor un cadru natural propice relaxării în aer liber”, a detaliat instituția.

 

publicitate si promovare online banner maxagro