Primăria Timișoara cumpără dezinfectați pentru școli și grădinițe cu 500.000 euro

small girl with face mask at school after covid 19 lockdown, disinfecting hands.

Primăria Timișoara anunță că intenționează să cumpere dezinfectați în valoare de peste 500.000 euro, cu bani europeni, pentru școli și grădinițe. Șapte firme au depus 15 oferte pentru cele trei loturi de materiale igienico-sanitare licitate.

Primăria Timișoara transmite că vrea să cumpere, cu bani europeni, dezinfectanți pentru suprafețe și mâini pentru unitățile de învățământ din oraș, cu scopul prevenirii infectărilor. Potrivit reprezentanților instituției, achiziția de materiale igienico-sanitare a ajuns în faza depunerii ofertelor. Astfel, șapte firme au depus 15 oferte pentru cele trei loturi licitate, oferte care vor intra în procesul de analizare.

În prezent, se derulează achiziția pentru trei loturi, cu o valoare totală estimată de 2,6 milioane de lei, pentru cumpărarea a 17.631 de litri de dezinfectanți pentru bănci și uși, 46.664 de litri de dezinfectanți pentru pardoseli și 17.436 de litri de dezinfectanți pentru mâini. Durata pentru furnizarea materialelor este de 14 zile de la semnarea contractului. Achiziția face parte din proiectul “Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Timișoara în vederea gestionării situației de pandemie generata de virusul SARS-COV-2 prin achiziția de echipamente de protecție medicală” este co-finanţat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pe lângă această finanțare din fonduri europene, instituția transmite că asigură în permanență bani pentru cumpărarea de către școli și grădinițe a dezinfectanților necesari, la solicitarea unităților de învățământ.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/