Primăria Timișoara caută director pentru Casa de Cultură. Instituția are șef interimar, din primăvară

Primăria a lansat concursul pentru ocuparea funcției de director al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara. Instituția este condusă de un șef interimar, Camelia Mingasson, din luna aprilie a acestui an, după ce fostul director a decedat.

Primăria Timișoara a postat, pe site-ul instituției, un anunț cu privire la organizarea unui concurs de proiecte de management pentru Casa de Cultură a municipiului. Acest concurs a fost lansat după ce, la începutul lunii aprilie, Pavel Dehelean, fostul director al instituției, a murit. În aceste condiții, la mijlocul lunii aprilie, primarul Dominic Fritz a numit-o pe Camelia Mingasson șef interimar al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Potrivit anunțului postat pe site-ul instituției, se pot înscrie la concurs persoanele care au minim cinci ani experiență în specialitatea studiilor și minim trei ani experiență în domeniul activității manageriale în instituții publice de cultură sau organizații neguvernamentale cu activitate în domeniul culturii. „Condiția de experiență în domeniul activității manageriale poate fi dovedită prin adeverință privind experiența în conducerea de instituții publice de cultură sau organizații neguvernamentale cu activitate în domeniul culturii”, a informat Primăria Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Data limită pentru depunerea proiectelor de management și a dosarelor de concurs este 3 septembrie, la ora 12.00. Selecția dosarelor de concurs se va realiza în perioada 6 – 7 septembrie, urmând ca cei care vor trece peste această etapă să-și susțină proiectele de management în cadrul unui interviu, între 29 și 30 septembrie.

Mai multe informații despre concursul pentru funcția de director al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara sunt disponibile AICI!