Primăria Reșița caută constructor pentru grădinița și școala din Mociur

scoala mociur

Municipalitatea așteaptă ofertanți pentru execuția contractului privind modernizarea școlii și grădiniței din Mociur.

Cu bani europeni, imobilul în care funcționează școala primară și grădinița din Mociur va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Deocamdată, primăria caută constructor, fiind demarată procedura de achiziție pentru execuția lucrării.

Reabilitarea imobilului din Mociur prevede atât refacerea finisajelor exterioare, cât și amenajarea spațiului interior – tencuieli, zugrăveli, termoizolație – astfel încât, la final, preșcolarii și elevii să beneficieze de condiții optime de studiu.

Se are în vedere restructurarea totală a imobilului, refacerea finisajelor exterioare și interioare, sistematizarea incintei, amenajarea curții și asigurarea cu echipare tehnico-edilitare. Ca urmare a implementării proiectului va fi asigurată infrastructura necesară creșterii accesului și participării la educație și formare profesională, în beneficiul copiilor și al celorlalți membri ai comunității din cartierul Mociur.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară  9 – Sprijinirea Regenerării Economice și Sociale a Comunităților Defavorizate din Mediul Urban. Valoarea totală a investiției este de 982.926,67 de lei, din care 876.759,41 de lei sunt fonduri nerambursabile. Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni.

FOTO: Primăria Reșița

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/