Primăria Oțelu Roșu investește în distracția tinerilor și a micilor locuitori

loc de joaca gura jgheabului 2

Toate locurile de joacă din oraș vor fi modernizate, după modelul celui de la Gura Jgheabului. Primarul Mălăiescu promite și două terenuri de sport.

În ultimii doi ani, administrația condusă de Luca Mălăiescu a inaugurat la Oțelu Roșu două terenuri de sport în cartierele Baia și Mal. Abele investiții au fost realizate cu bani de la bugetul local, urmând ca Primăria Oțelu Roșu să amenajeze alte două terenuri în cartierele Gai și Tineretului.

Pentru anul viitor, primarul Luca Mălăiescu are în vedere și modernizarea tuturor locurilor de joacă din oraș, după modelul celui din zona de agrement Gura Jgheabului. Acesta a fost modernizat în 2022, aparatele de joacă achiziționate fiind moderne și realizate din materiale de calitate, totul pentru siguranța celor mici.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

În perioada imediat următoare vom mai face un teren de sport sintetic, de fotbal, în zona Gai.
Pregătesc pentru anul viitor modernizarea tututror locurilor de joacă de copii din oraș. În oraș nu au existat locuri de joacă din vechile administrații. Noi le-am făcut așa cum am putut. Acum le vreau la standarde europene”, a precizat Luca Mălăiescu.

Explicație foto: Locul de joacă de la Gura Jgheabului a fost modernizat anul trecut.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/