Primăria Oravița și elevii din oraș încep curățenia. TU cum te implici?

promovare online Timisoara Casa Auto

Primăria Oravița a dat startul unei campanii de curățenie în care sunt implicați asistații social, angajații, elevii din oraș, dar și localnicii, care sunt îndrumați să se mobilizeze, astfel încât, de sărbători, Oravița să fie curată.

Oravița curată! Acesta este țelul unei campanii lansată astăzi de Primăria din localitate, în care vor fi implicați elevii din oraș și la care sunt invitați să ia parte și localnicii. Ținta principală sunt parcurile, acolo unde, pe lângă ecologizare, elevii vor vopsi mobilierul. Primăria pune la dispoziție saci, vopsele, pensule și mănuși, iar cei mici vor da un exemplu membrilor comunității în „Săptămâna altfel”, care va avea loc în perioada 26 – 30 aprilie.

În campanie vor fi implicați elevii Liceului Teoretic „General Dragalina” (parcul central), ai Liceului Tehnologic „Mihai Novac” (parcul de la gară) și ai Școlii Gimnaziale „Romul Ladea” (parcul de lângă unitatea de învățământ). Aceștia din urmă vor participa și la igienizarea zonei aflate la intrare în oraș dinspre Reșița.

Până atunci, asistații social ai Primăriei Oravița și angajații Biroului de Gospodărire Comunală vor face curățenie pe arterele principale din oraș, trotuare și canale pluviale.

promovare banner maxagro

Campania, programată pentru perioada 19 – 29 martie, are ca scop inclusiv mobilizarea localnicilor. Cei care se vor implica, vor primi din partea Primăriei materialele necesare pentru amenajarea spațiilor verzi din zona blocurilor sau a caselor în care locuiesc.

publicitate tmc 640