Primăria Marga își joacă cartea pe „Anghel Saligny”!

marga

Edilul Nicolae Beg a depus, la Ministerul Dezvoltării, două cereri de finanțare, în valoare de nouă milioane de lei, pentru două proiecte de infrastructură, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

8 noiembrie a fost ultima zi până la care unitățile administrativ-teritoriale din România au putut depune cereri pe programul de finanțare care promite multe: apă, canalizare, construcție drumuri. Printre acestea, și comuna Marga din Caraș-Severin. Primarul Nicolae Beg spune că a depus două solicitări pentru două proiecte de infrastructură: asfaltare drum agricol și modernizarea rețea stradală.

celtic transilvania 1000x100px

Cererile vizează modernizarea rețelei stradale, cu trotuare și rigole betonate, precum și modernizarea unui drum agricol. Eu am băgat acum apa, am gazul, am canalul tras, am totul pus la punct, însă în urma efectuării acestor lucrări, rețeaua stradală și trotuarele au avut de suferit. Valoarea acestui proiect este de șapte milioane de lei, la care se adaugă alte două milioane de lei pentru un drum agricol pe care-l dorim asfaltat. Rămâne de văzut dacă vom primi finanțare pentru ambele proiecte sau numai pentru unul.”, ne-a declarat Nicolae Beg.