Primăria întreabă, reșițenii răspund: care sunt cele mai tari firme din oraș?

Primăria Municipiului Reșița anunţă că va promova afacerile locale de succes și spiritul întreprinzător reșițean. Pentru aceasta, vă propune să completaţi un formular online!

Primăria Reșița apelează la cetățeni pentru a afla care sunt cele mai meritorii firme din oraș. „Ajută-ne să identificăm care sunt întreprinzătorii din Reșița care susțin economia locală prin întreprinderile fondate și dezvoltate de aceștia, care creează locuri de muncă, care exportă produse fabricate în România și care sunt exemple locale de etică de business și spirit întreprinzător“, este mesajul adresat reşiţenilor de către municipalitate.

Cetăţenii Reşiţei sunt rugaţi să completeze un formular cu propuneri privind întreprinzători de succes. Profilul căutat de Primăria Reşiţa se referă la oameni: care au fondat/conduc întreprinderi mici sau mari, cu activitate în Reșița, în orice domeniu (industrie, servicii etc.); stimați ca realizări, etică profesională și spirit întreprinzător; care pot fi ori sunt deja modele pentru comunitate și/sau tineri interesați de antreprenoriat; care contribuie prin activitatea lor la economia orașului, diversitatea și competitivitatea mediului de afaceri local.

„Vom promova întreprinzătorii propuși de reșițeni pe o platformă online dedicată mediului de afaceri și investitorilor locali! Așteptăm sugestiile voastre până pe 21 ianuarie 2018. E un efort minim pentru un scop important! Vă mulțumim!“, îşi încheie apelul Primăria Reşiţa.