Primăria Goruia a fost dotată cu un buldoexcavator!

buldoexcavator

Pentru a îmbunătăți serviciile publice locale adresate populației, Primăria Goruia a achiziționat un buldoexcavator de ultimă generație.

Administrația locală are, de câteva zile, în dotare un buldoexcavator nou. Utilajul multifuncțional este unul complex și modern, fiind achiziționat, în cea mai mare parte, cu bani europeni, printr-un proiect accesat de Primăria Goruia. Primarul Ion Răzvan Văcărescu Filip spune că investiția este mai mult decât necesară, utilajul având toate dotările pentru ca autoritatea locală să se gospodărească în regie proprie. Valoarea investiției se ridică la 75.000 de euro. Din această sumă, 15.000 de euro au fost asigurați din bugetul local.

Vom folosi utilajul stric pentru satele aparținătoare comunei Goruia, pe domeniul public care aparține de primărie, și se va putea închiria, conform unei hotărâri de Consiliu Local, cu 100 de lei pe oră de către persoanele fizice. Este o investiție binevenită, pentru că putem face, de acum, multe lucrări în regie proprie. Duc ceva demersuri acum pentru a cumpăra o lamă pentru deszăpezire, care costă undeva pe la vreo 8.000 de euro, și o alta mai mică, pentru fundații. 60.000 de euro i-am primit prin Grupul de Acțiune Locală «Călugăra», din care facem parte, iar primăria a contribuit cu suma de 15.000 de euro.”, ne-a spus primarul comunei Goruia.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)