Primăria Forotic poate pierde finanțarea pentru modernizarea căminului cultural din Comorâște!

Este a treia oară când documentația depusă de conducerea Primăriei Forotic la Consiliul Județean Caraș-Severin, în vederea eliberării autorizației de construcție pentru renovarea și modernizarea căminului cultural din Comorâște, este respinsă.

Supărat pe toată această situație, primarul Alexandru Sporea a retrimis documentația echipei care s-a ocupat de proiect și speră ca măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, problema să fie rezolvată, căci altfel riscă să piardă finanțarea de la Ministerul Dezvoltării pentru acest obiectiv. „Din nou am primit documentația greșită, iar Consiliul Județean mi-a respins-o. Ba că nu se respectă nu știu ce, ba că lipsesc nu știu ce ștampile. Nu sunt expert, nu mă pricep, nu știu ce se tot greșește, cert este că documentația trebuie refăcută din nou. Am discutat din nou și cu proiectantul și cu consultantul de la București și le-am retrimis-o.”, ne-a declarat primarul comunei Forotic.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Dacă va pierde acest proiect, sunt șanse mari ca Primăria Forotic să cheme în instanță echipa care a lucrat la el. „Acesta este un proiect preluat. Atât consultanța, cât și proiectul au fost plătite, înainte ca eu să ajung primar. Acum eu am două variante: să-i dau în judecată pentru că au întocmit greșit proiectul, ori să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă. Sunt totuși trei ani de zile și proiectul nu este în regulă și nu putem să-l depunem spre finanțare. Tot pentru acest proiect am refăcut și depus, la Compania Națională de Investiții, documentația legată de partea energetică. Am obținut avizul de la CNI pentru locația respectivă, a fost dat ordinul ministrului, pentru a putea scoate locația la licitație, doar că noi nu avem autorizație de construcție.”, a concluzionat Sporea.

publicitate si promovare online banner maxagro