Primăria Bocșa premiază inventivitatea! Concurs de creativitate dedicat elevilor din oraș

woman prepearing paper christmas tree in ecological way at home

Cea de-a doua ediție a târgului de Crăciun aduce cu sine un concurs dedicat elevilor din Bocșa. Administrația locală pregătește premii pentru cei mai frumoși brazi realizați din materiale reciclabile.

Primăria Bocșa dă startul la inventivitate și creație! Concursul „Cel mai frumos brad” va avea loc în 23 decembrie, în cadrul târgului de Crăciun de pe Insula Paradis. Competiția este destinată elevilor din oraș care trebuie să realizeze brazi din materiale reciclabile (sticle și recipiente de plastic, hârtie și carton, materiale feroase și neferoase, produse din bumbac, recipiente din sticlă, baterii consumate sau uzate, nasturi, flori, frunze, conuri, lemn, crenguțe etc.)

„Cu sprijinul elevilor din orașul Bocșa, am dat drumul la un concurs de brazi din produse reciclabile, fiecare școală, câți brazi aduce, vor fi amplasați pe Insula Paradis, acolo unde are loc târgul de Crăciun, la fel ca anul trecut, și o să fie premiați, o să fie premii în bani pentru toți participanții și sigur va fi un premiu mai mare pentru bradul cel mai frumos.”, spune primarul Mirel Pascu.

Instituțiile de învățământ de pe raza orașului Bocșa sunt cele care trebuie să facă înscrierile în concurs pe adresa de e-mail: biblioteca_bocsa@yahoo.com până în data de 15 decembrie. Brazii pregătiți pentru concurs vor fi amplasați pe Insula Paradis la deschiderea târgului de Crăciun din data de 20 decembrie.

Metoda de deliberare va fi în mediul online. Câștigătorul concursului va fi desemnat de like-urile primite pe pagina de Facebook Cel mai frumos brad al Târgului de Crăciun de la Bocșa.

În data de 23 decembrie, la ora 12.00 se va încheia perioada de vot. Toți participanții înscriși în concurs vor fi premiați în aceeași zi.