Primăria Băuțar premiază excelența!

bautar 1
1000x100 (2) mbmr 1000x100

A devenit deja o tradiție ca elevii cu rezultate deosebite la învățătură din comuna Băuțar să fie răsplătiți de administrația locală.

Un astfel de episod s-a consumat marți, 27 decembrie, la Primăria Băuțar. Într-un cadru festiv, elevii care au obținut rezultate notabile la olimpiada de Geografie, faza județeană și națională, au fost recompensați cu bani de reprezentanții administrației locale. Primarul Romeo Silviu Răduță consideră că astfel de rezultate trebuie făcute cunoscute și premiate, după posibilități, de primărie, în semn de respect și recunoștință pentru munca acestor elevi.

Muzeul TM

„Am premiat într-un cadru festiv elevii de gimnaziu care au obținut rezultate deosebite la olimpiada de Geografie. Este vorba despre trei elevi care au participat la faza națională, și pe care i-am recompensat cu suma de 750 de lei, și de un elev care a participat la faza județeană a aceleiași discipline, care a primit 500 de lei. Sunt sume modice, dar ne-am dorit să nu trecem cu vedere peste astfel de rezultate, impulsionându-i astfel să obține rezultate la fel de bune și pe viitor. Până la urmă, copiii sunt cei mai importanți piloni ai comunității noastre, iar educația trebuie să primeze, de aceea noi, ca și administrație locală, facem tot ceea ce este necesar pentru ca ei să se dezvolte frumos și să aibă cele mai bune condiții de studiu.”, ne-a declarat primarul comunei Băuțar.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/