Prima terasă ilegală de pe malul Begăi, șanse să fie demolată cât de curând

terasa ilegala

Primăria Timișoara este foarte aproape de a demola prima terasă amplasată ilegal pe malul Begăi. Asta după ce proprietarii unei locații au pierdut procesul, în primă instanță.

În viitorul apropiat, sunt mari șanse de a se intra cu buldozerul într-o terasă care funcționează ilegal pe malul Begăi. Dominic Fritz anunță că Primăria Timișoara a câștigat procesul, în primă instanță, privind demolarea unei locații.

Astăzi (n.r. joi) am primit un semnal excelent că lupta noastră pentru a recupera patrimoniul orașului nu e de prisos. Suntem cu un pas mai aproape să redăm domeniul public timișorenilor. Am câștigat în primă instanță împotriva Terasei „Boss”, unde am început lupta ca să recuperăm 55.000 mp de domeniu public, ocupat ilegal. Este un semnal excelent pentru cei care au muncit ani de zile să poată deschide o afacere în vreme ce șmecherii au găsit mereu o cale să le-o ia în față prin metode neconcurențiale. Reprezentanții Terasei Boss mi-au contestat dispoziția de demolare și au pierdut în primă instanță, cu posibilitate de recurs. Totul a decurs foarte rapid. Tribunalul ne-a dat dreptate. Sunt conștient că urmează o luptă lungă, că acesta e doar începutul, dar vreau să-i asigur pe timișoreni că vom merge până la capăt. La Timișoara, legea e lege pentru toți”, a afirmat Dominic Fritz.

celtic transilvania 1000x100px

Primarul Timișoarei a anunțat, la sfârșitul lunii trecute, că un număr de șapte localuri și cluburi aflate pe malul Begăi, care-și desfășoară ilegal activitatea pe terenurile Primăriei Timișoara, vor dispărea. Asta după ce primarul Dominic Fritz a semnat dispozițiile de demolare pentru recuperarea a 55.000 mp de terenuri, în valoare de peste 22 milioane de euro, ocupate ilegal pe domeniul public al orașului.

 

banner maxagro