Valeria Borza, cetățean de onoare!

Consilierii locali ai Caransebeșului au început anul în forță. Prima ședință din 2014 a avut un număr record de proiecte pe ordinea de zi, însă acțiunea principală a fost recunoașterea meritelor sportivei Valeria Borza.

Cvorumul caransebeșenilor a decis acordarea titlului de cetățean de onoare sportivei  de loc din orașul gugulanilor care și-a pierdut viața la finele anului trecut, răpusă de o meningită bacteriană. Diploma vice-campioanei României la tenis de masă, Valeria Borza, a fost primită de către părinții acesteia. „Vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat în aceste momente dificile. Au fost aproape de noi în acele clipe când aveam mare nevoie”, au fost cuvintele tatălui Valeriei, Nicolae Borza, la primirea diplomei înmânate de către primarul Marcel Vela.

vela si nicolae borza marcel vela

După un moment de reculegere pentru sportiva care a pierit la doar 29 de ani, consilierii locali au continuat prima ședință din an cu o serie de proiecte de hotărâre într-o notă mai optimistă. După ce anul trecut a fost cel mai fructuos pentru administrația locală a gugulanilor, cu un buget ce a intrat în istorie, 2014 se anunță la fel de bun, bugetul estimat atingând 75 milioane de lei.