Prima investiţie în noua zonă industrială a Lugojului, o fabrică de ştampile

constructie zona industriala lugoj
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Construcţiile în zonă prind contur după ce societatea Trodat, care are închiriat un spațiu de producție pe str. Caransebeșului, ridică o hală nouă.

După ce austriecii au solicitat primăriei un teren pe care să ridice fabrica, aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor loturi de teren pe strada Timișoarei, începând cu anul 2022. SC Trodat Production SRL a achiziționat unul dintre cele mai mari loturi, în suprafață totală de 19.708 mp. Claudiu Buciu, consilierul primarului interimar Bogdan Blidariu, a anunțat că au început lucrările pentru ridicarea fabricii.

„În urmă cu trei ani, am demarat procedurile de atribuire de loturi de teren pentru investitorii interesați. Compania Trodat este primul investitor care a început construcția unei noi facilități de producție. Municipiul Lugoj a finalizat studiile de fezabilitate pentru introducerea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, urmând să demarăm licitațiile pentru proiectare și execuție. În același timp, licitația pentru introducerea rețelelor de energie electrică a fost încheiată, contractul de execuție a lucrărilor fiind deja semnat”, arată Buciu.

1000x100 (3)

Pentru acest teren, primăria a încasat suma de 1,9 milioane de lei. Pentru început, circa 200 de muncitori urmează să lucreze în noua fabrică.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/