Prezentare de modă în pași de dans, la Timișoara! Festivalul Internațional de Dans, plin de evenimente inedite

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Timișorenii vor avea parte de evenimente inedite organizate în cadrul ediției a VII-a a Festivalului Internațional de Dans. Organizatorii au anunțat că la Timișoara vor veni dansatori profesioniști și instructori renumiți la nivel internațional.

Cunoscut ca fiind unul din cele mai importante festivaluri din țară prin numărul de dansuri abordate, evenimentul va însuma mai multe activități. „Anul acesta vom avea cinci secțiuni. Am pregătit evenimente inedite printre care și o prezentare de modă în pași de dans unică în România care va avea loc miercuri, 23 octombrie. În acest weekend, în 19 și 20 octombrie, de la ora 20.00 vor avea loc proiecții de dans pe Muzeul Istoriei din Timișoara. Vom avea o serie de evenimente de tip curs pentru fiecare stil, un show de flamenco cu invitați din Rusia, dar și un eveniment de battle care va avea loc la Iulius Town”, a declarat Alexandra Polverejan, unul dintre organizatorii festivalului. 

promovare banner maxagro

Evenimentul a fost sprijinit de Consiliul Județean Timiș cu o finanțare de 85.000 de lei, care reprezintă 50% din valoarea totală a proiectului. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi AICI.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/