Preţul de pornire al bijuteriilor furate la Oțelu Roșu: 30 de zile de arest preventiv

Florin Andrei Turiceanu și Ștefan Alin Drîngă au contestat la Tribunalul Caraș-Severin sentința Judecătoriei Caransebeș prin care s-a emis mandatul de arestare preventivă, în urma reținerii de către procurori după ce au fost prin în flagrant vânzând mai multe bunuri, furate dintr-o casă din Oțelu Roșu.

Prin aceeași sentință, un al treilea membru al grupului, Alexandru Alboni, era plasat sub control judiciar, el necontestând măsura. Judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Caraș-Severin a respins contestația celor doi, care rămân astfel în arestul IPJ Caraș-Severin cel puțin până la împlinirea celor 30 de zile dispuse prin mandat, perioadă ce poate fi mărită, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

25 de polițiști din Caraș-Severin și Hunedoara, inclusiv de la Direcția pentru Operațiuni Speciale, au desfășurat luni, 28 mai, mai multe activități sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, într-un dosar penal în care sunt cercetați trei bărbați pentru mai multe infracțiuni de furt din locuințe.

1000x100 resita 02

„Ultima «lovitură» au dat-o în noaptea de 26/27.05.2018, când au furat dintr-o locuință din orașul Oțelu Roșu o cantitate importantă de bijuterii și câteva ceasuri de colecție. Ulterior, în data de 28.05.2018, în municipiul Petroșani, autorii furtului au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă o parte din bunurile furate. În acest timp, în județul nostru au fost efectuate un număr de patru percheziții imobiliare la domiciliile persoanelor implicate în furturi”, spune cms. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Sentința Tribunalului Caraș-Severin este definitivă.