Președintele OPV 3 – PNL Brașov, fotbalist la Caransebeș!

Un fost sportiv se întoarce în municipiul Caransebeș după aproape 40 de ani și, cu lacrimi în ochi, constată că orașul nu mai are aproape nimic din gloria fotbalistică pe care o avea odată Caransebeșul, dar și Banatul de Munte.

Adrian Oprică a jucat fotbal la CPL Caransebeș și, în urmă cu 38 de ani, chiar a promovat în Divizia C cu echipa ce aparținea fabricii de mobilă din Balta Sărată.

Fostul sportiv l-a emoționat pe senatorul Marcel Vela la întâlnirea seniorilor liberali. Acum Adrian Antonin Oprică este prim-vicepreședintele Organizației Persoanelor de Vârsta a 3-a la PNL și președintele Organizației Județene OPV 3 – PNL Brașov.

„Pot să vă spun că am rămas surprins de cum arată orașul Caransebeș, acum municipiu, față de acum 38 de ani când am părăsit acest oraș, este total schimbat și colegi de-ai mei cu care mă mai întâlnesc, cu care țin legătura telefonic sau chiar am vorbit cu ei personal mi-au spus că marele merit, sau o parte din meritul cel mai mare îl are domnul fost primar Vela, care a contribuit la schimbare în perioadele când a fost primar.

Cu durere vă spun, sincer, că prima vizită când m-am dat jos din tren am făcut-o la fostul combinat de prelucrare a lemnului CPL Caransebeș, unde mi-am luat repartiția după ce am terminat facultatea de industrializarea lemnului și, credeți-mă, un combinat care avea export foarte mare, export de mobilă curbată, scaune, export de furnir, de pal laminat, de pal emailat, când am văzut ce este acolo, vă rog să mă credeți, mi-a curs așa o lacrimă, că am lucrat 7 ani acolo și am dat de oameni deosebiți. De multe ori lucram și schimbul 3, am avut totuși colegi minunați, care m-au ajutat să-mi îndeplinesc ambele activități și am în spate niște amintiri deosebite”, ne-a declarat Adrian Antonin Oprică.

Acesta a mai precizat că nu se poate face o paralelă cu prezentul, pentru că erau alte condiții atunci, alte condiții sunt acum. „Bineînțeles că fiecare zice că mai bine jucam noi, dar nu e adevărat. Și acum se joacă fotbal, numai că atunci se juca în alte condiții. Aveam alte condiții și de salarizare, și de prime, pe când acum se joacă pe bani fabuloși, ca să nu spun altfel, dar nu întotdeauna rezultatele sunt cele așteptate”, a mai spus Oprică.

„Știi de ce Caransebeșul arată așa de frumos și zâmbește mereu spre munții noștri sacri? Pentru că nu a avut niciodată un primar PSD-ist”, a concluzionat zâmbind președintele seniorilor liberali din Caraș-Severin, Ioan Cojocariu.