Președintele Dunca reabilitează imaginea Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine!

dunca presa
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Nemulțumit fiind de modul în care dezvoltarea Caraș-Severinului e comunicată presei și de felul în care sunt promovate activitățile Consiliului Județean și ale direcțiilor, serviciilor, birourilor și compartimentelor instituției în rândul cetățenilor județului, Romeo Dunca a impus ca totul să treacă prin mâna omului său de încredere.

O notă internă trimisă astăzi șefilor direcțiilor și serviciilor din cadrul aparatului de specialitate al CJ și directorilor instituțiilor subordonate administrației județene, semnată de președintele Romeo Dunca, spune că toate informațiile ce din de activitățile desfășurate vor fi trimise prin poșta electronică la Compartimentul Comunicare, Relații Publice și Petiții. În fiecare direcție, serviciu, birou sau compartiment va exista o persoană care va transmite toate informațiile solicitate de la Biroul Comunicare.

expresb 1000x100

„Orice comunicare în numele departamentului/serviciului/biroului/compartimentului, fără consultarea Compartimentului Comunicare, Relații Publice și Petiții, este stric interzisă”, li se mai pune în vedere șefilor din subordinea președintelui.

1000 x 200 gif