Președintele Dunca le-a salvat posturile consilierilor personali!

dunca romeo consilieri personali

Romeo Dunca își păstrează în funcții toți consilierii personali, chiar dacă PSD acuză că în Cabinetul Președintelui se îngrămădesc prea mulți oameni care nu-l ajută cu nimic!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a venit în plen cu o propunere de modificare a organigramei, statului funcțiilor de demnitate publică și statelor de funcții ale aparatului de specialitate după ce un număr de 6 funcționari publici au trecut cu brio concursurile de promovare în grad profesional. Nimic spectaculos, nicio modificare, nicio creștere e numărului de angajați.

Ioan Crina, liderul consilierilor județeni PSD, i-a evaluat însă pe consilierii lui Romeo Dunca, pe cei care alcătuiesc Cabinetul Președintelui CJ Caraș-Severin, și a concluzionat că sunt mult prea mulți. În acest sens a intenționat să depună un amendament la proiectul privind modificarea organigramei. Social-democratul a subliniat că, din cele 197 de posturi, aprobate cu mult timp în urmă, sunt ocupate 162, față de 157, câte erau pe vremea lui Silviu Hurduzeu. „E cam înghesuială la Cabinetul Președintelui și nu sunt rezultate deloc. În mandatul trecut erau cu 5 sau 6 posturi mai puțin. Voiam ca la Cabinetul Președintelui să fie mai puțini consilieri, că oricum mulți dintre ei nu fac nimic. Când a văzut asta, pentru interesul propriu a scos de pe ordinea de zi proiectul. A scos de pe ordinea de zi organigrama fiindcă ar fi trecut amendamentul meu.”, a comentat Ioan Crina.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Într-adevăr, după ce a pierdut majoritatea în plen, Romeo Dunca riscă să-și vadă amendate toate inițiativele, iar PSD și aliații lor să-și impună punctul de vedere. „Păcat de ceilalți oameni care lucrează aici!”,  a spus Romeo Dunca după ce a retras propriul proiect de la vot. Ca modificările propuse de el să fi fost adoptate, ar fi trebuit să accepte ca unul, poate chiar doi dintre consilierii săi personali să rămână fără post.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/