Președintele Dunca îl târăște pe deputatul Damian în grota politicii cărășene! „Gândire de Ev Mediu!”

romeo dunca il face praf pe deputatul marius damian
banner publicitar

Romeo Dunca îi ia apărarea lui Felix Borcean și îl face praf pe Marius Damian după ce parlamentarul a început în forță competiția pentru Primăria municipiului Caransebeș!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin l-a avut de partea sa pe Felix Borcean în proiectul montan Nedeia, primarul Caransebeșului fiind singurul social-democrat care a apreciat inițiativa lui Romeo Dunca și a susținut-o, chiar cu riscul de a-și pune întreg PSD-ul în cap. Acum, când edilul-șef se vede încolțit de colegii de partid care nu-l mai vor candidat în 2024, ci vor să-i ia locul, Romeo Dunca îi sare în apărare. Jignindu-l în ultimul hal pe deputatul Marius Damian, cel care critică în termeni duri modul în care Borcean face administrație publică și politică.

„Ce penibile declarații legate de domnul Borcean! Cum poți acuza un primar care are o gândire rațională față de o șansă a orașului păstorit, atunci când vorbim de un proiect benefic localității? Să spui că dacă așa vrea partidul, nu contează că ratezi o șansă de dezvoltare a unui oraș… Gândire de Ev Mediu!”, a reacționat președintele Dunca.