Președintele Dunca a decretat: Răchia de Cornereva, cea mai bună din Banatul Montan!

dunca romeo rachie cornereva

Romeo Dunca le recomandă cărășenilor pentru sărbătorile de sfârșit de an să scoată pe masă o răchie din prune culese de pe dealurile Cornerevei!

Maramureșean la origini, dar președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca s-a învățat repede cu răchia de Banat, mai moale și mai aromată decât pălinca de peste 50 de grade care se consumă pe plaiurile natale. Îi plac ambele, dar nu întrece niciodată măsura. „Nu știu dacă am fost băut sau în stare de ebrietate, poate de două ori în viață, beau foarte puțin și numai atât cât simt că nici măcar nu mă clatin. Beau apă minerală cu lămâie, mai beau și câte un pahar de prosecco. Beau și o bere, dar nu țin minte să îmi fi pierdut mințile. Nu mi-am pierdut mințile niciodată! Beau și câte o răchie. Am băut și două pahare de pălincă, am băut și răchie.”, a dezvăluit președintele CJ.

Unde a întâlnit cea mai bună răchie în Caraș-Severin? „La Cornereva! Nu am știut că se vorbește că la Bucoșnița ar fi cea mai bună. Am băut puțin, nu sunt un specialist!”, a spus Romeo Dunca.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/