Președinte cu puteri depline și contracandidat pentru Nelu Popa!

remus rof, candidatul psd pentru primaria resita
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Pesediștii din Reșița își aleg în această toamnă președintele, care, cel mai probabil, va fi și candidat în 2024 pentru primăria reședinței de județ.

Remus Rof, primarul comunei Dognecea, asigură de ceva vreme interimatul în PSD Reșița și tot el e cam singurul vehiculat ca posibil candidat pentru Primăria Reșița. De fapt, chiar prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, vorbea cu ocazia conferinței județene de alegeri a PSD Caraș-Severin despre șansele lui Remus Rof de a-l bate pe Nelu Popa. În ultima vreme a apărut în zvonistica din culisele scenei politice județene și numele lui Ionuț Popovici, însă Rof e singurul despre care mai marii partidului au vorbit în spațiul public.

„Mai avem câteva organizații în județ unde nu am reușit să facem alegeri, dar imediat după terminarea perioadei de concediu vom continua astfel încât până la sfârșitul anului să avem toate organizațiile cu președinți aleși. Mai puțin de cincisprezece organizații funcționează astăzi cu președinte interimar și nu cu președinte ales. Și la Reșița, în toamnă, vor fi alegeri pentru a avea un președinte cu puteri depline pentru a pregăti alegerile de la anul pentru Primăria Reșița și Consiliul Local.”, a precizat Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/