Preșcolarii de la Grădiniţa PP 5 Caransebeș cântă și dansează… în semn de mulțumire

Preșcolarii de la Grădinița PP 5 din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș au mulțumit într-un fel aparte reprezentanților firmei TMD Friction, care pentru al IV-lea an consecutiv le oferă sponsorizare. În prezența conducerii TMD Friction Caransebeș, dar și a părinților și bunicilor, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani au prezentat un program artistic în holul unității educative.

Proiectul social „Din suflet pentru bucuria unor mici suflete” se organizează la nivel regional, iar la Caransebeș conducerea Grădiniței PP 5 și-a propus să implice cât mai mult comunitatea locală.

„Partenerii noștri au fost în toți acești 4 ani agenții economici și cu această ocazie mulțumesc firmei TMD Friction pentru ajutorul acordat în desfășurarea acestui proiect. În fiecare an am primit câte 1000 de euro și am dotat grădinița. Am îmbunătățit spațiul verde din curtea grădiniței cu mobilier și aparatură de joacă, care ne este de folos procesului instructiv educativ, am achiziționat aparatură audio necesară serbărilor noastre și anul acesta am primit finanțare pentru susținerea orelor la opționalul de limba engleză. Cred că suntem singura grădiniță din Caransebeș care poate susține acest opțional, datorită acestei sponsorizări”, ne-a declarat coordonatorul de program educator Anișoara Drăghin.

Fiecare grupă de preșcolari va susține o oră de engleză o dată pe săptămână, a mai adăugat Drăghin, menționând că a primit aprobarea Inspectoratului Școlar Caraș-Severin.

„Drept mulțumire, copiii noștri au pregătit un program artistic de cântece, scenete, dansuri și poezii în grai bănățean împreună cu cadrele didactice”, a mai specificat Anișoara Drăghin.