Premiul I! Școala Gimnazială Boldur, pe podium la Gala Elevului Reprezentant

premiu boldur

Consiliul Național al Elevilor a organizat, la București, Gala Elevului Reprezentant, un eveniment de tradiție pentru elevii reprezentanți din toată țara, guvernat de tema centrală „Back to school – Rebuilding education!”. Ediția din acest an, cea de a V-a, s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis.

În cadrul evenimentului, Școala Gimnazială Boldur, singura din județul Timiș nominalizată la Gală, s-a clasat pe locul I la secțiunea Inițiative de succes în educație – Premiul Publicului. Acesta a fost primit cu emoție și multă bucurie de către directorul unității, prof. Flavia Cut Lupulescu.

Categoriile la care au fost acordate distincții sunt: Elev implicat în comunitate; Profesor de 10; Comunități locale prietene ale educației; Părinte – agent al schimbării și Inițiative de succes în educație.

Cuib de vise 1000x100

Gala Elevului Reprezentant evidențiază și răsplătește eforturile actorilor implicați în mediul educațional – elevi, părinți, profesori, reprezentanți ai autorităților locale și grupuri de inițiativă. Printre invitați s-au aflat Ligia Deca – consilier prezidențial, Sorin Cîmpeanu – Ministrul Educației, Gabriel Vockel – Reprezentant Adjunct al UNICEF în România și Alexandru Ghiță – Președinte The Entrepreneurship Academy.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/