Premiul Gopo a ajuns în redacția Express de Banat

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Micuțul Gopo, marele premiu câștigat recent de echipa filmului „Ghinionistul”, a ajuns astăzi în redacția Express de Banat. Și nu a venit singur…

23 de lungmetraje, 12 documentare și 49 de scurtmetraje lansate în cinematografe sau festivaluri în 2017 au intrat în cursă pentru nominalizări în cadrul Galei Premiilor Gopo, desfășurată la mijlocul lunii martie la București. Printre norocoși a fost și „Ghinionistul”, filmul regizat de Iura Luncașu și turnat în Caraș-Severin. Acesta a obținut Premiul publicului pentru producția cu cele mai mari încasări. La fix o lună distanță, micuțul Gopo a ajuns în redacția Express de Banat, adus de nimeni altul decât Iura Luncașu.

„Rezultatele pentru mine sunt acele semne că putem continua. Asta mi-am dorit cel mai mult. Nu voiam să dezamăgesc oamenii din zonă. Premiul ăsta e o garanție că ce faci e bine. El a fost obținut de o echipă. Fără echipa asta, Iura Luncașu, de unul singur, n-ar fi obținut premiul ăsta niciodată”, ne-a declarat regizorul filmului „Ghinionistul” în interviul acordat astăzi în redacția Express de Banat.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Cui mulțumește Iura Luncașu pentru sprijin, ce loc din Caraș-Severin a ochit pentru a-l include într-un viitor videoclip și ce nou proiect va demara chiar în această vară în județ ne va spune chiar el în interviul pe care îl puteți urmări integral pe pagina noastră de Facebook, în această seară, de la ora 20.30.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/