Premiile lu’ Gogu pe 2022, acordate de Express de Banat și Subiectiv

La orice sfârșit de an este bine să-i răsplătim pe cei mai merituoși dintre noi, în semn de respect pentru strădaniile lor de a urni județul ăsta din loc și de a-l duce (cel puțin din punct de vedere turistic) măcar la nivelul vremurilor în care Împărăteasa Sissi venea la Herculane să facă baie la cădițe și să se prindă în horă lângă feciorii din Megica veniți la distracție în stațiune.

Votul cititorilor a fost generos, în primul rând cu politicienii și șefii unor instituții de care ne lovim zilnic, iar juriul a avut o misiune deosebit de grea în a desemna câștigătorii.

Premiul „Gâfâita calului din vârful dealului” se acordă maestrului NICOLAE COMĂNESCU, autorul monumentalei lucrări „Mai rău ca moartea!”, cea cu sacii plini cu nisip la monumentul lui Lucaci, din Parcul Tricolorului.

Premiul „Milițieni vechi și noi” – echipei formată din trei consilieri personali ai lui Romeo Dunca, pentru meritele deosebite aduse propășirii instituției județene.

Premiul „Cățeluș cu părul creț și cununiță din flori de nu mă uita” – MARCEL VELA, inițiatorul, promotorul și revendicatorul legii privind protecția animalelor.

Premiul „Magna Cum (C)Laude” se acordă lui CLAUDIU DOLOT pentru întreaga activitate artistico-filosofică și spirituală de pe Facebook.

Premiul „Noi de-aicea nu plecăm” se înmânează lui BOBI BOBAR, președintele CSM Reșița, echipă care s-a învățat cu aerul Ligii a III-a.

Premiul „Apostoli au fost, apostoli sunt încă” se înmânează fraților MĂDĂLINA CHIOSA și ANDREI APOSTOL, în semn de recunoștință pentru tot și toate!

Premiul „Touaregul și bascula” se acordă puiucului din CJ, care pe tot ce pune mâna ajunge la REMAT.

Premiul „Tuță olteanul” se acordă în unanimitate, cum altfel, lui Tuță, ADELIN TUȚĂ, pentru ideea de astupa o vale cu pământ provenit de la excavări și curajul de a reveni în Primăria Reșița, după ce s-a suspendat din funcția de director.

Premiul „Părul lui, pana corbului” merge la primarul din Oțelu Roșu, LUCA MĂLĂIESCU, cel care a avut îndrăzneala să-și schimbe lookul în plină criză economică.

Premiul „Sfat de viață” se acordă lui IONUȚ POPOVICI, proaspăt membru PSD, care i-a transmis amical și într-un moment de revelație următoarea replică lui Romeo Dunca: „ Când vrei să arunci cu rahat, asigură-te că ai ventilatorul oprit”.

Premiul „Teregoveanul anului” se acordă deputatului PSD, MARIUS DAMIAN, ca nu cumva să se supere că toți colegii lui sunt premiați, numai el nu!

Premiul „Trandafir de la Moldova” se acordă lui DORINEL HOTNOGU pentru invitațiile telefonice la evenimentele culturale organizate de Primăria Reșița.

Premiul „La birtuțul din poteacă” se acordă deputatului DUMITRU RUJAN, cel mai prolific parlamentar liberal în materie de postări pe Facebook.

Premiul „Uite brâul trece râul și mândruța potecuța” se acordă deputatului PSD, SILVIU HURDUZEU, pentru talentul său artistic de continuator al tradițiilor populare de pe Valea Timișului.

Premiul „Murătura de Belinț” se acordă directorului Piețe SA, DORIN BISTRIAN, pentru condițiile minunate create producătorilor din Piața Reșița Nord.

Premiul „Gâfâi-m-aș și n-am cui” se acordă lui CRISTI GÂFU pentru tăria de a accepta retrogradarea din funcția de prefect în cea de subprefect.

Premiul „Luminița de la capătul tunelului lu’ Nelu Tăiețelu” se acordă, cum altfel, aceluiași NELU TĂIEȚELU pentru savuroșii săi cârnați, marcă înregistrată.

Premiul „Imperatore de aqua” se acordă lui HADRIAN POPESCU pentru cea mai bună apă potabilă la robinetele cărășenilor.

Premiul „Primarul miștocar” merge la FELIX BORCEAN, edilul-șef al Caransebeșului, pentru devotamentul și rezistența în disputele de pe Facebook cu foștii săi colegi liberali!

Premiul „Boss și ai lui fini” ajunge la senatorul ION MOCIOALCĂ pentru felul în care a reușit să facă din Pro România pepiniera PSD-ului, iar acum renunță la ea!

Premiul „Onoare muncii”, în grad de Cavaler, se acordă lui GHEORGHE FILIPESCU, directorul Aquacaraș, pentru aducerea în județ al celui mai mare proiect cu finanțare europeană, de peste 1 miliard de lei!

Premiul „Speri matale, dar speri degeaba” se acordă lui ARIN ISPAS, în speranța că va ajunge și el politician într-o bună zi.

Premiul „Măi, române, măi” se acordă deputatului UDMR, ATTILA KELEMEN, pentru performanța de a fi reușit să învețe în doi ani câte orașe și municipii sunt în Caraș-Severin, dar și cu cine se învecinează județul nostru.

Marele Premiu „Gogu”, cu cununiță, pentru întreaga carieră din administrație și din afara ei, se decernează lui ROMEO DUNCA, fără de care scena politică cărășeană ar fi atât de searbădă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/