Premii dulci la vânătoarea de ouă de la Iulius Town. Iepurașul vă așteaptă!

labirintul iepurasului iulius town timisoara (7)
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Iepurașul de Paște a ajuns la Iulius Town și îi invită pe cei mici la vânătoarea de ouă, cu premii dulci, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant.

În Iulius Town deja s-a instalat tradiționalul Labirint de Paște, unde îi așteaptă și Iepurașul, cel mai dulce egg-hunt, dar și sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, copiii sunt invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele continuă, pentru că în Atrium va avea loc concursul Național de Interpretare Artistică „Armonii Divine”.

labirintul iepurasului iulius town timisoara (3)

Labirintul iepurașului Iulius Town Timișoara

Dacă aveți acasă un mic explorator, căruia nu îi scapă niciun detaliu, iar curiozitatea nu îl lasă să stea liniștit preț de câteva minute, la Iulius Town, Iepurașul de Paște a pregătit cel mai așteptat treasure hunt pentru copii. Labirintul Iepurașului se află la etajul Iulius Mall, în Piațeta Intersport. Provocarea egg-hunt-ului este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, și este deschis până pe 28 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Ca să intre în joc, copiii trebuie să coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurașului. Prichindeii pot participa în grupuri de maxim 10 la „egg-hunt”, trebuie să găsească indiciile ascunse de Iepuraș, iar după ce predau dovezile vor fi premiați cu surprize dulci și diplome. Accesul este gratuit, iar premiile și distracția sunt garantate.

labirintul iepurasului iulius town timisoara (1)

Labirintul iepurașului Iulius Town Timișoara

Iepurașul de Paște va poposi în Iulius Town mai mult timp și îi așteaptă pe cei dornici la sesiuni foto. Simpaticul urecheat vă așteaptă în zona Intersport, de luni până vineri de la ora 17.00 până la ora 20.00, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 12.00 – 14.00 și 17.00 – 20.00. Pregătiți cele mai drăguțe felicitări de Paște împreună cu Iepurașul în Iulius Town!

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100
labirintul iepurasului iulius town timisoara (5)

labirintul iepurașului Iulius Town Timișoara

În parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC 0 au rămas și dinozaurii și monștrii marini.  Curioșii vor găsi reprezentări gigant ale celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor, precum Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus și mulți alții. Expoziția poate fi vizitată de luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 20.00, iar de vineri până duminică, de la ora 10.00 până la 21.00. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar copiii cu vârste mai mici de 3 ani au intrarea liberă. De asemenea, persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă. Biletele pentru grupurile de minimum 10 copii au prețul de 20 lei/copil, iar intrarea este gratuită pentru însoțitor. Dacă doriți să faceți o rezervare pentru a vizita expoziția sau să aflați mai multe informații, puteți apela la numărul: 0725 780 843.

expoziție dinozauri Iulius Town

Cei care vin sâmbătă, 20 aprilie, în Iulius Town, se vor bucura și o surpriză muzicală. În Atrium, începând cu ora 12.00 va avea loc Concursul Național de Interpretare Artistică „Armonii Divine” organizat de Școala de canto Ramona Iatan.

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/