Premierul Grindeanu se întoarce la școala din Caransebeș!

explo 1000x200

Prim-ministrul Sorin Grindeanu revine în Caraș-Severin. După vizita din luna martie, premierul se întoarce în orașul natal, acolo unde prietenii și foștii colegi îl așteaptă cu brațele deschise.

Una dintre generațiile de aur ale Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș, din care face parte și Sorin Grindeanu, prim-ministrul României, aniversează mâine 25 de ani de la absolvirea liceului. Din fosta a XII-a A, a cărei dirigintă a fost prof. Ana Suru, fac parte, pe lângă Sorin Grindeanu și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Silviu Hurduzeu, procurorul Nicolae Olaru, directorul Formin SA, Vasile Albulescu, și mulți alții.

Conform directorului adjunct al liceului, Codruța Cristescu, întâlnirea foștilor elevi cu cadrele didactice în zumzet de Gaudeamus fredonat de actualii elevi va avea loc la ora 11.00, după care va începe ora de dirigenție în amfiteatrul liceului. Aici vor fi depănate amintiri și foștii elevi se vor „lăuda” cu reușitele lor din punct de vedere profesional și familial. Atenția va fi cu siguranță îndreptată asupra premierului, care din punct de vedere al colegilor a rămas același Sorin.

„Sorin a fost un elev foarte bun, foarte bun la toate materiile, însă a avut o înclinație deosebită spre matematică, drept dovadă că a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică – Secţia Informatică”, spune profesorul Viziru.

Evenimentul oficial se va încheia în jurul orei 13.00 la liceu, după care, în jurul orei 18.00, foștii elevi, alături de familii și foștii profesori se vor muta la un restaurant din Caransebeș pentru o petrecere mai puțin formală.