PREMIERĂ pentru Timișoara! Marș al comunității LGBT pe străzile orașului

lgbt2
Cuib de vise 1000x100

Pentru prima oară, comunitatea LGBT își propune să mărșăluiască pe străzile Timișoara pentru a-și cere drepturile. Evenimentul va avea loc la începutul lunii iulie, în cadrul festivalului Pride TM.

Comunitatea LGBTQIA+ vrea să organizeze cea de-a treia ediție a festivalului Pride TM la Timișoara, în perioada 25 iunie – 2 iulie. Pentru prima dată, în orașul de pe Bega va avea loc și un marș al acestei comunități, în cadrul căruia participanții vor solicita ca drepturile să le fie respectate.

Ați vrut, am vrut, se întâmplă! Pentru prima dată în Timișoara, celebrăm iubirea, ne cerem drepturile și ne bucurăm de energia comunității LGBTQIA+ și a aliaților”, transmit organizatorii.

Persoanele care doresc să participe la marș se vor aduna sâmbătă, 2 iulie, în jurul orei 15.30, în Parcul Constantinovici Loga, unde vor asculta mai multe discursuri. La ora 16.30, cei din comunitatea LGBT vor pleca în marș pe următorul traseu: Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Regina Maria.

publicitate si promovare in ziar

Festivalul Pride TM este organizat de către Asociația Identity.Education.

Marșul Pride TM 2022 este susținut de Accenture. Accenture își dorește să fie cea mai diversă și incluzivă companie din lume. Susținem o cultură în care fiecare persoană are acces egal la un loc de muncă, la oportunități de dezvoltare profesională și beneficii, indiferent de vârstă, dizabilitate, rasă, etnie, identitate de gen, orientare sexuală sau religie”, informează organizatorii.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/