Premieră la UVT: platforma online cu materiale pentru bacalaureat

pregătire bac 2024 la uvt
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Pe platforma bac.uvt.ro, elevii din întreaga țară pot găsi informații despre toate programele organizate de Universitatea de Vest din Timișoara pentru elevii care se pregătesc de bacalaureat. 

Platforma este lansată în premieră de UVT și conține informații despre programul de pregătire pentru bacalaureat, „UVT pentru elevi”, materiale didactice suport realizate de cadre didactice de la UVT pentru toate disciplinele de examen, instrumente de testare și lecții video (deocamdată doar pentru Limba și literatura română).

Totodată, sâmbătă începe programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat susținut de UVT. Săptămânal, în fiecare sâmbătă, sunt organizate sesiuni de pregătire în format online, până în 29 iunie (cu excepția zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 și 22 iunie), pentru toate disciplinele pentru care elevii urmează să susțină probe scrise. Înscrierea pentru participarea la programul de pregătire se realizează prin completarea acestui formular, iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Orarul modulelor, pentru fiecare zi de sâmbătă din perioada 09.03 – 29.06, este următorul:

Muzeul TM
  • 9.00 – 10:30 – Limba și literatura română;
  • 10.45 – 12.15 – Matematică (nivel M1 și M2) și Istorie;
  • 12.30 – 14.00 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

Pregătirile fac parte din programul „UVT pentru elevi” care cuprinde și concursuri dedicate elevilorwebinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră, precum și școala de vară West Summer University (WSU).

Seria de webinare de dezvoltare personală dedicate elevilor începe săptămâna viitoare, în 13 martie, cu webinarul Secretul unei vieți împlinite. Opt săptămâni, în fiecare miercuri de la ora 15, va fi abordată o nouă tematică. Înscrieri se pot face prin completarea unui formular; detaliile complete sunt disponibile aici.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/